Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare fritidshem till Jumkils skola

Diarienr:
UBN-2021-05520
Arbetsplats:
Jumkils skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Jumkils skola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en lärare fritidshem som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Har du tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem, arbete med elever i behov av särskilt stöd och undervisning samt vill arbeta med pedagogik, fritidsverksamhet och relationer? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Jumkils skola är en modern och nybyggd F-5 skola med ca 75 elever fördelade på fyra klasser och ett fritidshem. Skolan har en fin miljö både utvändigt och invändigt och är beläget 17 km norr om Uppsala.
Här satsar vi mycket på det förebyggande arbetet och är en del av både KiVa - och Trivselprogrammet. KiVa är ett förebyggande arbete som omfattas av värdegrundslektioner och en samtalsmetodik som används vid kränkningar. Trivselprogrammet förespråkar lek och rörelse under rasterna genom strukturerade lekar som leds av elever under tillsyn av vuxna. Jumils skola arbetar också med det kooperativa lärande som är en pedagogisk metod. Jumkils och Bälinge skola har en gemensam skolledning och elevhälsoteam och ett samarbete mellan skolorna finns.
Det finns goda bussförbindelser till och från skolan.

Läs mer om vår skola här: Jumkils skola

Ditt uppdrag

Att arbeta som lärare fritidshem på Jumkils skola innebär i första hand att kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare, elever och vårdnadshavare och samverka med lärarna i F-3 i huvudsak. Dessutom kommer du att fungera som pedagogisk resurs under skoldagen där du kommer att bedriva viss undervisning samt genomföra pedagogiska aktiviteter ute och inne. Din närmaste chef kommer att vara rektor, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har svensk lärarlegitimation i fritidshemmet. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen och kompletterande pedagogisk utbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete på fritidshem, undervisning samt arbete med elever i behov av särskilt stöd. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket, god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Det är även positivt om du har kunskaper i konflikthantering och kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du en person som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Sist men inte minst söker vi dig är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ullis Ralgård Jansson, biträdande rektor, 018-727 79 48

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Maria Ekholm, 018-727 41 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-12-31 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet