Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Fysioterapeut till nya hälso- och sjukvårdsorganisationen i Uppsala kommun

Diarienr:
OSN-2021-00404
Arbetsplats:
Avdelningen hälso- och sjukvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du fysioterapeut och har erfarenhet av hemsjukvård? Då kan detta vara en tjänst för dig. 

Nu söker vi en fysioterapeut till den nya hälso- och sjukvårdsorganisationen i Uppsala kommun. Våra vårdtagare är personer från 17 år och äldre som behöver din kunskap och dina insatser! Du kommer att ha ett nära samarbete med sjuksköterskor, arbetsterapeut och undersköterskor.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, utvecklingsmöjligheter inom din profession och en möjlighet att vara med och påverka. Välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag

Som fysioterapeut på avdelningen hälso- och sjukvård kommer du att arbeta med bedömningar, rehabilitering och individuella behandlingar. Mer specifikt kommer du att bedöma behovet av och utföra sjukgymnastisk behandling samt utvärdera behandlingsresultat. Du handleder omvårdnadspersonal i rehabiliterande arbetssätt och samarbetar med arbetsterapeuter och annan vårdpersonal.

Du förväntas bidra i utvecklingen av verksamheten och dig själv i ett nära samarbeta med dina kollegor. Du ingår i verksamhetschefens ledningsgrupp tillsammans med övrig legitimerad personal och teamombud där ni gemensamt arbetar mot avdelningens mål. 

Din bakgrund

För att arbeta som fysioterapeut hos oss krävs det att du har fysioterapeutlegitimation. Vidare har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god dokumentations- och datorvana samt B-körkort. Vi tror att du är en person som drivs av att få ta stort eget ansvar och att lära dig nya saker.

Erfarenhet av arbete som fysioterapeut och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du en person som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Tina Irvang, administratör, 018-727 84 76

Facklig företrädare: 
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet