Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare till Jarlaparkens förskola

Diarienr:
UBN-2021-05450
Arbetsplats:
Jarlaparkens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du förskollärare som är trygg i din roll och vill utvecklas i ditt yrke? Har du en vilja, engagemang och drivkraft att skapa en förskola med hög kvalitet? Välkommen till Jarlaparkens förskola!

Jarlaparkens förskola är belägen i centrala Svartbäcken. Förskolan har bra läge mellan stad och natur. Vi har nära till Röbo friluftsområde samt stadens parker och kultur.

Här kan du läsa mer om Jarlaparkens förskola

Ditt uppdrag

Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget. Hos oss får du tid för reflektion tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Du förväntas kunna arbeta under förskolans öppettider som är 6.30-18.00.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Du har förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation. Har du erfarenhet av arbete på förskola och av arbete med barn i behov av särskilt stöd ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du har god kännedom om skollagen och förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift samt goda IT-kunskaper. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är en god ledare.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Rosana Morales, rektor, 018-727 89 20.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 77.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 75-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet