Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare åk 3 - vikariat till Vaksalaskolan

Diarienr:
UBN-2021-05414
Arbetsplats:
Vaksalaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare med erfarenhet av undervisning på lågstadiet?  Vill du arbeta på en dynamisk arbetsplats med goda förutsättningar till kollegialt lärande? Välkommen till Vaksalaskolan!

Vaksalaskolan är en tvåparallellig grundskola med cirka 580 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan erbjuder verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidsverksamhet. Skolan är belägen vid Vaksalatorg och har på grund av sitt geografiska läge stor elevtillströmning och mycket goda pendlingsmöjligheter. Det är bra stämning på arbetsplatsen.

Här kan du läsa mer om Vaksalaskolan

Ditt uppdrag

Du arbetar med elevernas lärande, mående och det demokratiuppdrag som skolan har. Du förväntas skapa bra lärmiljöer och du bygga upp goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Arbetet kräver att du har erfarenhet av undervisning på lågstadiet. Har du erfarenhet av nationella prov för årskurs 3 ses det som meriterande. Du behöver även ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du har en god ledarskapsförmåga. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Linn Vikander, biträdande rektor, 018-727 33 56.

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018- 727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-04-30 Omfattning: 100% Tillträde: 2021-10-04 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet