Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Stöd- eller boendeassistent till boendeverksamheter Uppsala kommun

Diarienr:
OSN-2021-00454
Arbetsplats:
Bredgränd 15, Fänrik Ståls gata 44, Arkeologvägen 15 och Leopoldsgatan 7 Gruppbostäder i Uppsala
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi söker nu dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor till tjänsten som stöd- eller boendeassistent. Är du en person som har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Vi söker nu en medarbetare till fina och välfungerande boendeverksamheter i Uppsala kommun. Verksamheterna omfattar vuxna personer som har behov av stöd enligt LSS. 

Ditt uppdrag

Att arbeta som stöd- eller boendeassistent innebär i första hand att ansvara för att boende får hjälp med sina basala omvårdnadsbehov och ge stöd vid vardagliga sysslor och hushållsbestyr. Dessutom kommer du att arbeta med personlig omvårdnad, arbeta med genomförandeplaner, ge stöd samt service och omvårdnad till de boende. Din närmaste chef kommer att vara verksamhetschef, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

Till tjänsten som stöd- eller boendeassistent söker vi dig som har gymnasieexamen inom vård och omsorg, vuxenutbildning inom vård och omsorg samt omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Du har också erfarenhet av arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning. Det är önskvärt om du har kunskap i tydliggörande pedagogik, vana vid lågaffektivt bemötande samt påbyggnad mot psykiatri.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Daniel St John, verksamhetschef, 018-727 70 03

Facklig företrädare:
Kommunal, Henrik Jonsson, 018-727 16 27

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet