Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i musik och engelska åk 7-9 till Ärentunaskolan

Diarienr:
UBN-2021-05334
Arbetsplats:
Ärentunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare i musik och engelska åk 7-9 på Ärentunaskolan. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Hos oss kommer du att jobba med professionella kollegor som tillsammans med dig skapa de bästa förutsättningar för att eleverna ska nå sina mål och känna sig trygga i skolan.
Ärentunaskolan är en 7-9 skola belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har f.n. 525 elever, inklusive en förberedelseklass och drygt 60 medarbetare.  Skolan ligger nära Storvreta centrum och naturnära och med utsikt över Fyrisån. Det är lätt att pendla hit med såväl buss som tåg. Upptåget tar 7 minuter från Resecentrum i Uppsala.

Läs mer om vår skola här: Ärentunaskolan

Ditt uppdrag

Som lärare i musik och engelska åk 7-9 på Ärentunaskolan kommer du att arbeta med undervisning, betygsättning och mentorskap. Mer specifikt kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du kommer dessutom att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal, uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

För att arbeta som lärare i musik och engelska åk 7-9 hos oss behöver du ha svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 och erfarenhet av att arbeta som lärare för årskurs 7-9. Vidare har du god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, kunskaper i olika digitala verktyg såsom Office 365, Unikum och Skola24.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Norelius, tf rektor, 018-727 79 75 
Lotta Ponterius, biträdande rektor, 018-727 72 57

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Elisa Eriksson, 018-727 77 75, 018-727 77 66
LR, Anna Wembelius Hallgren, 018-727 77 75, 018-727 77 66 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat, till och med 2022-06-17 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet