Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Yrkeslärare i djurvård till Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Diarienr:
UBN-2021-04923
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Uppsala yrkesgymnasium Jälla går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en yrkeslärare i djurvård som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Har du tidigare erfarenhet av bred djurvårdskompetens och vill arbeta med undervisning och mentorskap? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbruksprogrammet och fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram och särskola och vuxenutbildningar på skolan. Skolan är belägen ca 6 km från Uppsalas centrum med goda bussförbindelser och har idag ca 700 elever.

Läs mer om vår verksamhet här: Yrkesgymnasium Jälla

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att arbeta som gymnasielärare i sällskapsdjur 1+2 och djurens biologi och djursjukvård 1+2 på djurinriktningen på naturbruksprogrammet. I tjänsten ingår även mentorskap och APL-anskaffning. Du kommer att rapportera till programrektor.

Din bakgrund

Vi söker dig som är behörig lärare i djurvård eller har kompetens som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har även erfarenhet av bred djurvårdskompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller har lärarlegitimation i ämnet.

Du är lugn och samlad i pressade situationer samt flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna-Karin Oterhals, programrektor, 018-727 96 38

Facklig företrädare:
LR, Tina Eriksson, 018-726 04 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-06-17 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet