Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Transportsamordnare (timanställning) till Särskild kollektivtrafik

Diarienr:
GSN-2021-02093
Arbetsplats:
Särskild kollektivtrafik
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du jobba extra med ta emot och hantera och förmedla resor med särskild kollektivtrafik på en arbetsplats som kännetecknas av en jämn fördelning av män och kvinnor, väl utarbetade arbetsrutiner och bra laganda? Drivs du av att ha ett jobb som gör skillnad och att lära dig nya saker? Då bör du söka tjänsten som transportsamordnare på Särskild kollektivtrafik i Uppsala kommun! 

Trafikcentralen tillhör stadsbyggnadsförvaltningen och avdelning gata- park och natur.
Vi tar emot beställning och planerar utförande av färdtjänst- omsorg- och skolresor med taxi. Inom enheten finns även myndighetsutövning gällande beslut. Du får möjlighet att jobba i ett glatt gäng och samtidigt göra skillnad.

Läs mer om vår verksamhet här: Färdtjänst och Tafikcentralen

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att ansvara för att på ett serviceinriktat sätt ta emot och boka resebeställningar från kunder som ska resa med färdtjänst, riksfärdtjänst, omsorg- och skolresor med taxi.
I dina arbetsuppgifter ingår telefonservice och trafikledning och trafikplanering. Du arbetar lösningsorienterat och samarbetar med interna och externa samarbetspartners för att se till att verksamhetens tjänster svarar mot den enskildes behov. Din arbetsdag varierar och kräver att du kan hålla flera arbetsuppgifter i gång samtidigt. Du kommer att rapportera till enhetschef.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att kommunicera väl i tal och skrift samt god lokalkännedom.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Lumsby, facklig företrädare och administratör 018-727 58 13

Facklig företrädare:
Vision, Linda Lumsby, 018-727 58 13

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, timmar Omfattning: timmar Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet