Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Ljudtekniker / scentekniker till Reginateatern i Uppsala

Diarienr:
KTN-2021-00497
Arbetsplats:
Reginateatern
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en erfaren ljudtekniker som trivs i en kreativ miljö där ingen dag är den andra lik? Reginateatern är en av Sveriges ledande gästspelscener och erbjuder ett rikt och noga utvalt utbud av underhållning och scenkonst från det bästa av Uppsalas kulturliv, högkvalitativa framträdanden från övriga delar av Sverige samt gästspel från hela världen. 

Regina sjuder av teater, musik, dans, poesi och stand-up på två scener. Den stora scenen har 230 platser i salongen och den mindre caféscenen har ett 30-tal platser och lämpar sig för bland annat lunchframträdanden och mindre föreställningar. Teatern har ca 200 föreställningar per år. Enheten har knappt 10-talet medarbetare. Teatern arbetar också med olika projekt, med att hjälpa unga förmågor att utveckla sina talanger, samt är en scen för levande poesi och det fria ordet, bland annat återkommande Poetry Slams.

Reginateatern är en del av Uppsala kommuns kulturförvaltning och finns inom avdelningen Konst och kulturarv Uppsala, tillsammans med enheterna Uppsala konstmuseum och Offentlig konst och Biotopia/Naturskolan.

Välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag

Tjänsten som ljudtekniker innebär gränsöverskridande arbete mellan ljudteknik, scenteknik, bygge och omställning på scen. Uppdraget innefattar planering, samordning och logistik med våra medarbetare och externa producenter/tekniker. Här ingår också att bidra i utvecklingen av teaterns verksamhet, med t ex digitala sändningar, samt förbättring och utveckling av rutiner och processer och arbetssätt. Du kommer att rapportera till enhetschefen.

Din bakgrund

Vi söker dig med flera års erfarenhet av arbete som ljudtekniker inom scenkonstverksamhet och erfarenhet av live-mixning av både tal och musik. Du har bred teknisk kompetens samt goda kunskaper om och erfarenhet av arbete med mediaservers och nätverk. Vi ser gärna att du är van att arbeta i liknande miljö. Har du dessutom en utbildning i ljudteknik är det meriterande. 

Som person är du flexibel och har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vi uppskattar din goda samarbetsförmåga och att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Att vara serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande är också viktigt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Olle Starlander, enhetschef för Reginateatern, 076-3255123, eller Helena Westin, avdelningschef, Konst och kulturarv, 018-7270986

Fackliga företrädare: 
Anna-Lotta Jadinge SACO/Dik 018-7276043
Tommy Törnberg Vision 018-7271744

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på här

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet