Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Legitimerad sjuksköterska inom äldreboende och äldreomsorg

Diarienr:
ALN-2021-00396
Arbetsplats:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi erbjuder dig som är sjuksköterska ett arbete som är väldigt lärorikt, där möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper liksom möjligheten att vara med och påverka finns. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag. 

Vård- och omsorgsförvaltningen är en stor organisation som ger goda förutsättningar för stöd och lärande. Vi satsar på hög kompetens, systematisk utveckling och innovation.

Du kan göra lång karriär inom vård och omsorg på Uppsala kommun. Du kan nå dina egna karriärsmål samtidigt som du gör skillnad i människors liv. Vi värnar om den interna rörligheten då intern rörlighet skapar stora möjligheter att ta sig an nya utmaningar. Som medarbetare hos oss har möjlighet att påverka ditt eget arbete genom individuella utvecklingsplaner. Hos oss får du introduktion efter egna förutsättningar och trygga anställningsvillkor och förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag

Som legitimerad sjuksköterska inom äldreboende och äldreomsorg arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du kommer att bedöma och planera behovet av HSL-insatser och utvärdera behandlingsresultat och ingå i verksamhetschefens ledningsgrupp tillsammans med övrig legitimerad personal och teamombud. Dessutom kommer du att tillgodose individuella omvårdnadsbehov utifrån HSL, delegera HSL-uppgifter till omvårdnadspersonal, ansvara för omvårdnad samt observation och samarbetsfrågor kring patienter.

Läs gärna här om våra äldreboenden.

Din bakgrund

Vi söker dig som har sjuksköterskelegitimation samt goda kunskaper i det svenska språket och god dokumentations- och datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi tror att du som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll kommer att trivas extra bra hos oss.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Fatemeh Zamani Rivash, verksamhetschef, telefon: 018-727 86 77 mobil: 073-423 56 19

Skicka gärna in din ansökan omgående, vi kommer löpande att kontakta dem som har efterfrågad erfarenhet. 

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16 alt. 018–7272440
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 24 33 
Akademikerförbundet SSR/SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01 
Sveriges Arbetsterapeuter, Therese Samuelsson, 018-727 66 49
Vårdförbundet, Julia Vetterberg, 018-727 88 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning via växeln: 018-727 00 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet