Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska / rehabiliteringsassistent till avdelningen hälso-och sjukvård

Diarienr:
OSN-2021-00398
Arbetsplats:
Avdelningen hälso- och sjukvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till sjukvården i Uppsala? Avdelningen hälso- och sjukvård söker just nu dig som har utbildning som undersköterska eller rehabiliteringsassistent och som vill vara med och värna patientens bästa med fokus på trygghet och tillgänglighet. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi två undersköterskor/rehabiliteringsassistenter till den nya hälso- och sjukvårdsorganisationen i Uppsala kommun. Våra vårdtagare är personer från 17 år och äldre som behöver din kunskap och dina insatser! Du kommer ha ett nära samarbete med sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut och vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter inom din profession.

Läs mer om den hemsjukvård vi erbjuder här.

Ditt uppdrag

Som undersköterska/ rehabiliteringsassistent på avdelningen hälso- och sjukvård arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du kommer att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal och arbeta hälsofrämjande.

I uppdraget ingår att kommunicera med brukare, anhöriga, andra professioner i verksamheten samt andra aktörer. Du kommer även att arbeta med provtagning, läkemedelshantering, såromläggningar och andra delegerbara arbetsuppgifter inom HSL samt aktivt delta i teamarbetet runt brukarna.

Din bakgrund

Vi söker dig som är undersköterskeutbildad och har minst 5 års arbetslivserfarenhet från vården. Du har erfarenhet av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av HSL-personal och är van att arbeta digitalt med dator och i office-paketet. B-körkort och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är en förutsättning för arbetet. 

Om du dessutom har något av följande är det meriterande: 

  • undersköterskeutbildning med specialistkompetens 
  • specialistundersköterskeutbildning inom demens
  • specialistundersköterskeutbildning inom psykiatri
  • utbildning i BPSD (beteendemässiga och psykiska symtom)
  • arbete inom akutsjukvård
  • arbete med personer med demenssjukdom
  • palliativ vård i livets slutskede
Som person är du lugn och samlad i olika situationer och har en god empatisk förmåga. Du trivs med att samarbeta och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Sist men inte minst söker vi dig som är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Tina Irvang, administratör, 018-727 84 76, eller Claudia Reitz, verksamhetschef, 018-726 02 20

Fackliga företrädare:
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16 alt. 018–7272440

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning via växeln: 018-727 00 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet