Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Boendeassistent till Herrhagens boende för barn och ungdomar

Diarienr:
OSN-2021-00397
Arbetsplats:
Herrhagens barnboende
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du utbildning och erfarenhet från omvårdnad och vill arbeta med ungdomar? Vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsplats där vi tillsammans arbetar utifrån varje barn/ungdoms behov. 

Herrhagens barnboende riktar sig till barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt utmanande beteenden som har beviljats boende utifrån LSS-lagen (Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade). På Herrhagens barnboende bor 3 ungdomar i åldrarna 17-19 år. Vi har bemannat dygnet runt.

På Herrhagens barnboende arbetar vi utifrån varje enskilt barn/ungdoms behov tillsammans med barnet/ungdomen för att se till att vardagen hos oss ska bli så trygg och lugn och förutsägbar som möjligt. Vi samarbetar med barnen/ungdomarnas anhöriga samt deras övriga nätverk.

Vi söker nu två nya medarbetare för dagtjänstgöring - välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag

I dina arbetsuppgifter som Boendeassistent ingår att tillgodose den enskildes behov av en trygg tillvaro, att vara behjälplig och ge stöd i personlig omvårdnad, att hantera mediciner, att motivera och medverka vid olika fritidsaktiviteter, att tillgodose kvalitét i den dagliga livsföringen, att arbeta motiverande och att arbeta med struktur och rutiner enligt genomförandeplaner. Det ingår även alla i ett hem vanligen förekommande uppgifter så som matlagning, städ, tvätt med mera. Det ingår även att upprätta genomförandeplaner, dokumentera, kontaktmanskap samt att delta i samverkans-, verksamhets- och arbetsplatsmöten.

Din bakgrund

Vi söker dig med omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens samt erfarenhet av arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda dokumentationskunskaper och B-körkort. Har du dessutom kunskaper i teckenkommunikation är det meriterande. 

Som person har du en god empatisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du kan se se frågor i ett större perspektiv och har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du trivs med att ta initiativ och sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Kristina Jacobsson, verksamhetschef, 018-7278463

Fackliga företrädare: 
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16 alt. 018–7272440

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning via växeln: 018-727 00 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet