Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Boendeassistent till Mumindalens korttidshem

Diarienr:
OSN-2021-00396
Arbetsplats:
Mumindalens korttidsboende
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning och vill bidra till en trygg och fin vistelse med barnens och ungdomarnas behov i fokus?

Mumindalens korttidshem har 5 platser för barn och ungdomar med funktionsnedsättning med biståndsbeslut om korttidsvistelse utifrån Lagen och stöd och service. Barnen/ungdomarna är hos oss 2-14 dygn under en 4-veckorsperiod. Vi har ca 20 barn i åldrarna 6-21 år som har beslut om korttidsvistelse på Mumindalen. Här arbetar vi tillsammans med barnen/ungdomarna och deras anhöriga för att vistelsen hos oss ska vara minnesvärd och fantastisk varje gång de kommer till oss.

Vi arbetar utifrån varje barns enskilda behov och vill ge varje barn möjlighet att trivas och känna sig trygga när de är på korttidshemmet. I arbetsuppgifterna ingår allt som hör ett hem till och omvårdnad och fritidsaktiviteter i och utanför korttidshemmet.

Nu söker vi två nya medarbetare, en dagtid och en för nattjänst. 

Läs mer om Mumindalens korttidshem.

Ditt uppdrag

I dina arbetsuppgifter som boendeassistent ingår att tillgodose den enskildes behov av en trygg tillvaro, att vara behjälplig och ge stöd i personlig omvårdnad, att hantera mediciner, att motivera och medverka vid olika fritidsaktiviteter, att tillgodose kvalitét i den dagliga livsföringen, att arbeta motiverande och att arbeta med struktur och rutiner enligt genomförandeplaner. Det ingår även alla i ett hem vanligen förekommande uppgifter så som matlagning, städ, tvätt med mera. Det ingår även att upprätta genomförandeplaner, dokumentera, kontaktmanskap samt att delta i samverkans-, verksamhets- och arbetsplatsmöten.

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet av arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning i kombination med en omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Du har goda dokumentationskunskaper, eventuella kunskaper i teckenkommunikation är meriterande. B-körkort och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav. 

Som person kan du snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt se saker i ett större perspektiv. Du är flexibel, tar initiativ och har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter för att nå resultat.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Kristina Jacobsson, verksamhetschef, 018-7278465

Fackliga företrädare:
Kommunal Mitt Sektion Uppsala, 010-442 88 16 alt. 018–7272440

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning via växeln: 018-727 00 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet