Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Sjuksköterska till Tunåsens äldreboende i Uppsala

Diarienr:
ALN-2021-00395
Arbetsplats:
Tunåsen
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till sjukvården i Uppsala? Tunåsen söker just nu dig som har sjuksköterskelegitimation och som vill vara med och värna patientens bästa med fokus på trygghet och tillgänglighet. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan!

Tunåsen är ett äldreboende i stadsdelen Svartbäcken med 47 lägenheter, 11 platser för demensvård och 36 platser omvårdnad uppdelat på två plan. Du är patientansvarig för en omvårdnadsavdelning och en del av ett arbetslag bestående av olika professioner och omvårdnadspersonal. Är du en engagerad person som är bra på att strukturera och planera? Ta chansen och bli vår kollega!

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska inom äldreomsorg och äldreboende arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du kommer att tillgodose individuella omvårdnadsbehov utifrån HSL, ansvara för omvårdnad och observation och samarbetsfrågor kring patienter. Dessutom kommer du att säkerhetsställa en patientsäker och personcentrerad vård, bedöma och planera behovet av HSL-insatser och utvärdera behandlingsresultat samt delegera HSL-uppgifter till omvårdnadspersonal.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har svensk sjuksköterskelegitimation. Det är meriterande om du har utbildning inom demenssjukdomar och/eller inom geriatrik. Vi värdesätter eventuell erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar samt från kommunal hälso- och sjukvård.  

Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket samt goda dokumentationskunskaper. Du är van att använda digitala hjälpmedel och har troligen erfarenhet av dokumentationssystem.

Som person är du flexibel och har lätt för att se möjligheter och frågor ur ett helhetsperspektiv. Du är en kommunikativ och tydlig person, har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en person som trivs med samarbete och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Ohlin Eklund, verksamhetschef, 018 727 88 04 eller Lotta Sandberg, administratör, 018 726 03 30

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet, tfn 0771 420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning via växeln: 018-727 00 00. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet