Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Arbetsterapeut till Avdelningen hälso- och sjukvård i Uppsala

Diarienr:
OSN-2021-00349
Arbetsplats:
Avdelningen hälso- och sjukvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Uppsala kommuns Vård- och omsorgsförvaltningen behöver förstärka teamet med ytterligare en kompetent arbetsterapeut. Drivs du av att få ta stort eget ansvar och av att ha ett jobb som gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker!

Vi på Hälso- och sjukvårdsavdelningen, ordinärt boende, söker en legitimerad arbetsterapeut som vill vara en del i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Vi har tagit första steget i att bygga upp en samlad hälso- och sjukvårdsorganisation för vård- och omsorgsförvaltningen och det kommer finnas både stora möjligheter och utmaningar. Är du en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Inom ordinärt boende ansvarar vi för personer mellan 21-65 år som bor kvar i det egna hemmet. Vi har verksamhet inom hemsjukvård och personlig assistans.
Våra patienter bor i både i de centrala delarna av kommunen och på landsbygden. Arbetet är fritt och självständigt och du planerar själv dina dagar tillsammans med dina kollegor.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår hälso- och sjukvårdsbedömningar, förflyttningsmöjligheter, aktivitetsförmågor såväl som förskriva och prova ut olika typer av hjälpmedel. Det ingår även att träffa patienter som har besvär från rörelse- och stödjeorganen, neurologiska diagnoser, smärtrelaterade besvär samt stress och psykisk ohälsa.
Du kommer att arbeta i ett team som består av arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor och  rehabassistent/USK och du ingår tillsammans med övrig legitimerad personal i verksamhetschefens ledningsgrupp.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetsterapeutlegitimation och gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Du har också goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda dator- och systemkunskaper och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av behandling av patienter med komplex problematik och interdisciplinärt teamarbete, erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet. Vi tror att du som drivs av att få ta stort eget ansvar kommer att trivas extra bra hos oss.

 Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Claudia Reitz verksamhetschef 018- 726 02 20 (tala gärna in din fråga så svarar jag när jag är åter från semestern.)

Facklig företrädare:
Sveriges arbetsterapeuter Jesper Randberg 018-727 84 32

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet