Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Hjälpmedelstekniker utprovning till hjälpmedel Uppsala Län

Diarienr:
ALN-2021-00375
Arbetsplats:
Hjälpmedel Uppsala Län
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du eftergymnasial utbildning till ortopedingenjör eller motsvarande och är på jakt efter en ny utmaning? Hos oss på hjälpmedel Uppsala län får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad – på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Hjälpmedel i Uppsala län (HUL) är beläget på Palmbladsgatan 8 i Uppsala och samordnar hanteringen av hjälpmedel i Uppsala län och är ett kompetens- och resurscentrum i avancerade hjälpmedelsfrågor. Vi möjliggör att människor i Uppsala län kan utföra för dem viktiga aktiviteter trots funktionsnedsättning i sin vardag.

Här kan du läsa mer om vår verksamhet

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att vara specialiststöd för tekniska frågor främst inom ansvarsområde manuella rullstolar men även drivaggregat, stå- och gåhjälpmedel, hygien och lyft samt säng kan bli aktuellt. Du kommer också att arbeta tillsammans med hjälpmedelskonsulent med mässor och utbildningar och bidra med produktkunskap vid upphandling och medverka i utveckling av verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning till ortopedingenjör eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har utbildning i avancerat sittande och grundläggande ellära. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete med teknik, mekanik och hållfasthet. Har du erfarenhet av arbete inom rehabilitering och hjälpmedel ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god kunskap i Officepaketet. Utöver detta behöver du även ha B-körkort.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Utöver det söker vi dig som är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Jobbet passar dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Karin Artursson tillförordnad verksamhetschef, 018-727 47 77 till 2021-07-14
Christine Tell, verksamhetschef, 018-727 48 46 från 2021-07-15
Niklas Dagnesjö, administratör, 018-727 76 43.

Facklig företrädare:  Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet