Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Yrkeslärare till bygg- och anläggningsprogrammet, lärlingsutbildningen

Diarienr:
UBN-2021-04451
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Ekeby
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du legitimerad yrkeslärare? Vill du arbeta på bygg- och anläggningsprogrammet, lärlingsutbildningen? Välkommen till Uppsala yrkesgymnasium Ekeby!

Uppsala yrkesgymnasium Ekeby är en yrkesförberedande skola som är inrymd i Ekebys gamla bruksområde. Skolan ger bland annat lärlingsutbildning i åtta nationella program, hotell- och turismprogrammet, restaurang- och livsmedelsprogrammet samt språkintroduktion. Ungefär 50 personal och cirka 350 elever finns på skolan.

Här kan du läsa mer om Uppsala yrkesgymnasium Ekeby

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta som yrkeslärare på bygg- och anläggningsprogrammet, lärlingsutbildningen. För närvarande inrymmer utbildningen tre inriktningar, husbyggnation, måleri samt mark och anläggning. Arbetet innebär planering och strukturering inom ovan angivna program för att säkerställa en långsiktig utveckling inom en utbildningsform som ständigt växer.
Tjänsten innebär undervisning, APL relaterade arbetsuppgifter samt mentorsarbete för de elever som går på programmet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare. Arbetet kräver att du har B-körkort. Utöver detta behöver du även ha IT-kunskaper.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Mattias Landén, enhetsrektor, 018-727 27 83.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Heidi Bischof, 018-727 28 80
Lärarnas Riksförbund, Mathias Gustafsson-Lafitte, 018-727 28 80.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet