Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förskollärare

Diarienr:
UBN-2021-04441
Arbetsplats:
Molnets förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Molnets förskola driver en modern förskoleverksamhet där vi skapar såväl trygga som kreativa lärandemiljöer för barnen. Nu behöver vi tillsätta en förskollärare som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag! 

Molnets förskola med 8 avdelningar öppnade hösten 2018 och ligger i Fullerö Hage utanför Storvreta. Närheten till skog ger pedagogerna en unik möjlighet att bedriva undervisning ute. Förskolan har eget tillagningskök, kompetensutveckling och fria arbetskläder och friskvård.

Läs om förskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar och ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Det ingår även att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument, synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation samt aktivt delta i förskolans utvecklingsarbete.

I uppdraget ingår även att:

  • analysera och följa upp det egna arbetet
  • delta i möten med vårdnadshavare
  • hålla utvecklingssamtal
  • delta i planeringsdagar
  • hålla i pedagogiska samlingar
  • skriva veckobrev
  • använda digitala hjälpmedel.

Din bakgrund

Krav för att söka tjänsten är att du har en förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan, förskollärarlegitimation och alternativt inväntar legitimation och erfarenhet av arbete på förskola, pedagogiskt arbete och undervisning. Du måste också ha god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda kunskaper i Office-paketet och goda datorkunskaper.
Vi ser det som en fördel om du även har handledarutbildning, kompletterande pedagogisk utbildning, deltagit i Skolverkets webbkurs om utomhusdidaktik, vidareutbildning gällande barns språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt, professionsfördjupande kurs för förskollärare om 7,5 hp, utbildning i specialpedagogik och utbildning i lågaffektivt bemötande, kunskaper i andra språk än svenska och engelska, kunskaper i engelska,  arbete med barn i behov av särskilt stöd, arbete som förskollärare, utomhuspedagogik, språkutvecklande arbetssätt, arbete på förskola med hög andel barn med annat modersmål än svenska, arbete inom kommunal förskoleverksamhet,  att leda utvecklingsarbete och kollegialt arbete och arbete med bild som stöd, men tveka inte att söka tjänsten även om du inte har det.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som har en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Annelie Bülow Rektor 018-727 74 34 (Semester 27-32).
Vid frågor om verksamheten kontakta Utvecklingsgruppsledarna, Maria Edlund 018-727 27 32 eller Linda Torell 018-727 27 14 from vecka 31.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Louise Plobeck, 018-727 24 95. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet