Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Fysioterapeut till Tunåsen

Diarienr:
ALN-2021-00366
Arbetsplats:
Tunåsen
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du legitimerad fysioterapeut och på jakt efter en ny utmaning? Hos oss på Tunåsen får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad – på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Uppsala Kommun vård- och omsorgsförvaltningen med placering på Tunåsen. Ett äldreboende i stadsdelen Svartbäcken med 47 lägenheter, 11 platser för demensvård och 36 platser omvårdnad. Du är en del i ett arbetslag. Är du en person som är bra på att strukturera och planera och prioritera ditt arbete? Ta chansen och bli vår kollega.

Här kan du läsa mer om Tunåsen

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att bedöma behovet av och utföra sjukgymnastisk behandling samt utvärdera behandlingsresultat och handleda omvårdnadspersonal i rehabiliterande arbetssätt. Det ingår även att delta i teamsamverkan kring brukare till exempel beträffande fallriskbedömningar och Senior Alert, arbeta med patienters rörlighet, styrka och balans samt samarbeta med arbetsterapeuter och annan vårdpersonal.

I uppdraget ingår även att:

  • leda träningsgrupper
  • utföra rehabträning
  • handleda övrig omsorgspersonal
  • planera, genomföra och följa upp insatser
  • förskriva gång- och förflyttningshjälpmedel
  • delta i vårdplanering
  • utforma individuella träningsprogram.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du handledarutbildning och demensutbildning ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut, gärna inom kommunal rehabilitering. Du behöver även vara van att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar samt av demensvård. Utöver detta behöver du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god dokumentations- och datorvana.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Sist men inte minst söker vi dig som är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Ohlin Eklund, verksamhetschef, 018-727 88 04.

Facklig företrädare: Fysioterapeuterna, Ewa Larsson, 018-727 72 01.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet