Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare 4-9

Diarienr:
UBN-2021-04377
Arbetsplats:
Vide Palmblad
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som lärare 4–9 på Vide Palmblad?  Nu har du chansen! Vi söker dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och som vill arbeta i team tillsammans med engagerade och  kompetenta kollegor. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Vide Palmblad är en resursenhet med 27 platser för elever i grundskolan med funktionsvariation inom autismspektret. Hos oss arbetar du i team/arbetslag där teamet bär det gemensamma ansvaret för elevernas utveckling. Vi erbjuder en stimulerande miljö och utgår från ett lågaffektivt förhållningssätt.  Vi arbetar med social färdighetsträning där verktyg som Kat-kit och seriesamtal och  sociala berättelser mm ingår. Vi utvecklar kontinuerligt vårt arbetssätt och lägger stor vikt vid tydliggörande och lösningsinriktad pedagogik. Eleven sätts alltid i fokus och utifrån detta bygger vi vidare på det som fungerar och gör de anpassningar som behövs för att eleven ska lyckas.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, aktivt delta i skolans utvecklingsarbete samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7–9 i ma/NO. Det är dessutom meriterande om du har kompletterande pedagogisk utbildning. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som lärare för årskurs 7–9 och av att arbeta med elever med NPF, gärna autism. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt.
Du ska ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, kunskaper i olika digitala verktyg såsom Office 365, Unikum och Skola24 och IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete. Det är även positivt om du har kunskaper i konflikthantering.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som har en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maygunn Hole, Enhetschef, 018-727 84 69 / 072-584 39 50.

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund Helena Dübeck, 018-727 24 23 
Lärarförbundet Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet