Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare F-3 till Vattholmaskolan

Diarienr:
UBN-2021-04303
Arbetsplats:
Vattholmaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare F–3 på Vattholmaskolan. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun!

Vattholmaskolan är en F-5 skola och med drygt 180 elever och en personalstyrka på 20 personer. Till hösten blir vi en F-6 skola. Du kommer att ansvara för vår förskoleklass. Våra omgivningar och närheten till naturen inbjuder lärande utomhus. Skolan genomsyras av tolerans och trygghet med eleven i centrum. Skolan har ett hälsoinriktat arbetssätt. Den ligger centralt i Vattholma och du tar dig enkelt hit med buss och Upptåget eller egen bil.

Här kan du läsa mer om Vattholmaskolan

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att arbeta med mentorskap, undervisning och dokumentering. Mer specifikt kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen samt skapa möjlighet till utforskande och lek och lärande. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar samt uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Du kommer även att samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta som lärare F-3. Har du erfarenhet av utomhuspedagogik ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Utöver detta behöver du även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du är en kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna Hedberg, biträdande rektor, 018-727 78 08.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet