Från och med 23 juli råder skärpt eldningsförbud i hela Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Elevassistent

Diarienr:
UBN-2021-04159
Arbetsplats:
Palmbladsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Palmbladsskolan i Uppsala kommun söker nu dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och att få ta stort eget ansvar till tjänsten som elevassistent. Är du en person som har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Palmbladsskolan är en 6-9 skola med ca 570 elever. Vi är en relativt ny skola där personalgruppen präglas av en positiv elevsyn med högt i tak.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att stötta elever under hela skoldagen såväl i klassrummet som på raster i måltids- och hygiensituationer samt vid övriga aktiviteter, hjälpa, stödja och stimulera elever i behov av särskilt stöd till lärande och utveckling och självständighet. Det ingår även att vara delaktig i planeringen runt elevers skoldag.

I uppdraget ingår även att:

  • hjälpa elever i hygiensituationer
  • ha kontakt med vårdnadshavare
  • hjälpa elever i rullstol med förflyttningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och undersköterskeutbildning. Du har även erfarenhet av arbete med omsorg av personer med funktionsvariation. Arbetet kräver dessutom goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av extra stöd eller har omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Mattsson, rektor, 018-727 58 18

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2022-06-20 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet