Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Förstelärare med undervisning i åk 1 till Lindbackens skola

Diarienr:
UBN-2021-03911
Arbetsplats:
Lindbackens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du gedigen erfarenhet av läraryrket och vill vara med och leda och utveckla kvaliteten i undervisningen på Lindbackens skola? Vill du ha stora möjligheter att göra skillnad för skolan och våra elever genom att bidra med din kompetens och ditt engagemang? Vi ser fram emot din ansökan!

Lindbackens skola växer och våra ambitioner är höga. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker naturskön omgivning i Lindbacken strax utanför Uppsala. Vi har för närvarande cirka 420 elever från förskoleklass till årskurs 5 och kommande läsår kommer vi att ha cirka 510 elever på skolan. Vi har en flexibel organisation för att kunna tillmötesgå ändrade förutsättningar och vi arbetar i team för att hitta samordningsvinster samt planerar samarbetstider för att främja kollegialt lärande och öka elevernas förutsättningar att lyckas. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god arbetsmiljö, god trivsel och trygghet och en lärande kultur både för elever och personal.
Vår vision är att alla elever ska lyckas.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag som förstelärare är att tillsammans med skolledning och övriga förstelärare på skolan driva skolutveckling med fokus på tillgängliga lärmiljöer och litteracitet. Du förväntas kommunicera och leda utvecklingsarbete och du bygger ditt lärande på forskning och beprövad erfarenhet.

Du kommer att vara den femte läraren till våra fyra klasser i årskurs 1. Lindbacken är ett växande område och vi har nu 29 elever i varje årskurs 1. För att kunna upprätthålla en god kvalitet i undervisningen och vara förberedda för inflytt anställer vi en ytterligare pedagog. Du har ett nära samarbete med dina kollegor då skolan genom kollegialt lärande och delakultur arbetar för att alla elever ska lyckas.

Några specifika uppdrag som ingår är analys och bedömning av elevers kunskaper, dokumentation, utvecklingssamtal och arbete med digitala hjälpmedel.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Arbetet kräver att du har minst fyra års erfarenhet av undervisning på grundskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att vara delaktig i skolutvecklingsarbete samt av att möta elever i behov av särskilt stöd. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande IT-kunskaper. Det är även meriterande om du har systemkunskaper i Unikum och Office365.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom är du  lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker samtidigt som du är en god ledare.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Carina Lucas, rektor, 018-727 47 39
Sakarias Åkerman, biträdande rektor, 018-727 72 07.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Anja Åhman, 018-727 78 12
Lärarnas Riksförbund, Frida Aracil Flügel, 018-727 78 12.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet