Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i engelska och idrott i åk F-6.

Diarienr:
UBN-2021-03826
Arbetsplats:
Danmarks skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som lärare på en väl fungerande skola med tydliga rutiner? Då ska du söka denna tjänst!

Danmarks skola är en mindre skola strax söder om Uppsala. Skolan ligger i en lantlig miljö med stor och varierad skolgård och närhet till naturen. Skolan har sina idrottslokaler i nyrenoverad idrottshall i en näraliggande skola, Uppsävjaskolan. Danmarks skola har ca 150 elever i årskurserna förskoleklass upp till åk 5.

Ditt uppdrag

Som lärare i denna tjänst undervisar du främst i ämnena engelska och idrott. Engelska kommer du i år att ha i årskurs 2 och 4, men det varierar utifrån behoven på skolan. Idrott har du i åk 1 till 5. Då vi inte har någon idrottshall på skolan kommer du att få ha undervisning på en närliggande skola dit eleverna åker buss. Du har restid mellan skolorna inlagd i ditt schema. Du delar klassföreståndarskapet med en kollega i åk 4.

Du får möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument.
Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Det gör vi under pedagogiskt forum en dag i veckan där vår förstelärare leder arbetet. Det är även schemalagt tid för gemensam planering som är helt fri att genomföra med kollegor utifrån vad du önskar lägga din tid på.

På vår skola går vi successivt över till ledd verksamhet under rasterna. Det är fritidspersonal som leder aktiviteter och bemannar rasterna. Du kommer att kunna få hoppa in som rastvärd någon enstaka gång, om vi har hög frånvaro bland fritids personal. Det blir då enligt ett joursystem. Du som lärare förväntas hjälpa till som stöd i klasser under lunchen samt ha bussvärd på eftermiddagen. Det ser olika ut hur många luncher respektive bussvärdar varje lärare har.

Tillsammans arbetar vi för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Vi arbetar engagerat för att få alla elever att känna sig inkluderade i undervisningen. Vi arbetar systematiskt med värdegrunden genom IBIS (inkluderande beteendestöd i skolan). Alla nya på skolan får information om det arbetet och stöd och hjälp av kollegor med arbetet kontinuerligt under läsåret.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation i engelska och idrott och goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som lärare tidigare, med ansvar som klassföreståndare och att du har IT-kunskaper när det gäller kunskapsbedömningen och resultatuppföljning. 

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Torun Paulsson, rektor, 072-580 27 94
Åsa Ryberg, ansvarig för fritidshem, 072-584 52 62

Facklig företrädare:
Li Zettermark Svensson, Lärarförbundet, 073-154 76 11.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2022-08-08 med möjlighet till fast anställning. Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet