Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Grundskollärare i fysik samt teknik

Diarienr:
UBN-2021-03806
Arbetsplats:
von Bahrs skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill ta dig an en ny utmaning? Vill du bli en av von Bahrs skolas engagerade pedagoger som skapar goda förutsättningar för elever att lyckas? Välkommen med din ansökan!

Von Bahrs skola är en F-9 skola med i nuläget cirka 620 elever. Skolan är omgiven av stora härliga grönytor och ligger i Lötenområdet med cykelavstånd till city och Fyrishov och Gränby Centrum.

Skolan erbjuder nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler och hög andel behöriga lärare och kompetent personal och komplett elevhälsoteam och skolvärdar. I dagsläget har skolan ett nittiotal medarbetare inom olika kategorier. Hos oss får du bland annat möta en kulturell mångfald där vi ser olikheter som en tillgång. Vi har två fina skolgårdar som inbjuder till lek och rörelse. I närområdet finns parker och stora grönytor.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

Du som söker jobbet som grundskollärare i fysik samt teknik på Von Bahrs skola måste ha svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fysik och teknik. Det är också ett krav att du har erfarenhet av arbete på grundskola, arbete med språkutvecklande arbetssätt och att arbeta som lärare för årskurs 7–9. Därutöver kräver tjänsten god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, bred ämneskompetens och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.
Vi ser det som meriterande om du som söker har lärarlegitimation i matematik (7-9) och erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Det är även ett stort plus om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som har en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johan Thalin, biträdande rektor 018-727 58 42
Ulrika Axelsson, rektor, 018-727 58 51.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Frida Lindgren, 018-727 36 47
Lärarnas Riksförbund, Carin Björkman, 018-727 58 56.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet