Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Verksamhetsledare Gränby allaktivitetshus

Diarienr:
KTN-2021-00443
Arbetsplats:
Gränby allaktivitetshus, Fritid Östra
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter?  Gränby allaktivitetshus söker just nu dig som har högskoleutbildning eller annan efter gymnasial utbildning med fokus pedagogiskt arbete och ledarskap och som gärna vill växa tillsammans med oss inom den offentliga sektorn. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst!

Kulturförvaltningen har i uppdrag att starta allaktivitetshus i Gränbyskolans lokaler. Genom att utveckla kultur, idrott och fritidsverksamhet ska verksamheten arbeta för att stärka demokratin och möjliggöra möten, kunskap, upplevelser och integration. Du har nu möjlighet att vara i en spännande utveckling och öka tillgången till aktiviteter i direkt anslutning till skoldagens slut samt kvällar och helger. Arbetet med allaktivitetshuset är områdesbaserat och bygger på stor samverkan med andra förvaltningar, civilsamhället och andra viktiga aktörer i området. Stor vikt läggs på delaktighet och inflytande av barn och unga och vuxna.

Läs om fritidsgårdar

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera, organisera och utveckla verksamhet i allaktivitetshuset. Du kommer arbeta med verksamhetsuppföljning och kvalitetsarbete. Du ska leda och initiera olika samverkansformer. Delta och leda nätverk med fokus på områdesbaserat arbete. Genomföra gruppaktiviteter och evenemang och generationsöverskidande aktiviteter under eftermiddagar, kvällar och helger.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har högskoleutbildning eller annan efter gymnasial utbildning med fokus pedagogiskt arbete och ledarskap. Det är dessutom meriterande om du har projektledarutbildning eller vana att driva projekt Du ska ha erfarenhet av arbete med barn och unga och föreningsarbete. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av förändringsarbete och verksamhetsutveckling, erfarenhet av att leda grupper och erfarenhet av samordning eller samverkansuppdrag. . Du får gärna ha en administrativ vana.
Du ska ha IT-kunskaper. Det är även positivt om du har språkkunskap, spetskompetens inom kultur och idrott eller fritidsverksamhet.

Vi söker dig som är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.
Vidare är du en person som har en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jaqline Claesson, Enhetschef fritid Östra, 018-727 80 13.

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16
Vision 018-727 17 44

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på [url=https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/kulturforvaltningen/?selectedyear=[/url]

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet