Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Undersköterska

Diarienr:
ALN-2021-00326
Arbetsplats:
Hagundagården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Det bästa med det här jobbet är vi som arbetar på ett vård- och omsorgsboende har ett viktigt arbete, vi ansvarar för att de boende trivs och har det bra. Du kommer att arbeta både med omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån de boendes behov och med stor respekt för de boende och deras rätt till självbestämmande.

Hagundagården ligger i Vänge, huset är byggt i markplan nära en grön utemiljö. Här finns 42 lägenheter fördelade på fyra avdelningar, två med inriktning mot demens och två med inriktning mot omvårdnad. Här på Hagundagården bor äldre personer som behöver stöd i vardagen och har behov av allt från grundläggande sjukvård till mer kvalificerad vård. Här arbetar förutom omvårdnadspersonal även arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och sjuksköterskor. Det är enkelt att ta sig hit med både bil och buss 848 och parkering finns precis utanför entrén och busshållplatsen cirka 200 meter bort.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal och ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov.

I uppdraget ingår även att:

  • Personlig omvårdnad inklusive munvård
  • Delegerade arbetsuppgifter enligt hälso- och sjukvårdslagen exempelvis läkemedelshantering
  • Social dokumentation
  • Kontaktmannaskap - vilket innebär att du har ett huvudansvar för 1-2 boende. I ansvaret ingår bland annat genomförandeplan, bemötandeplan samt nära kontakt med anhöriga och andra professioner.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och god dokumentations- och datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre inom boende eller inom liknande verksamheter. Vi tror att du som tycker om att arbeta med äldre och ser möjligheter istället för hinder och är engagerad i ditt arbete kommer att trivas extra bra hos oss.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Carola Bertolino, verksamhetschef, 018-727 63 88.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid tillfällig utökning Omfattning: 47% Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet