Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i grundsärskolan åk 1 - 6

Diarienr:
UBN-2021-03702
Arbetsplats:
Berga grundsärskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Just nu behöver vi på Berga grundsärskola utöka vårt team med en lärare som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vi söker framför allt dig som drivs av möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor och att ha ett jobb som gör skillnad och gillar att arbeta med undervisning och utveckling av verksamheten. Känner du att det passar in på dig? Sök tjänsten redan idag!

På Berga grundsärskola har vi en personalgrupp som jobbar tätt tillsammans för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra elevers lärande och utveckling.
Vår värdegrund ska bidra till god arbetsmiljö och ge en stabil grund för inlärning.

Läs om verksamheten

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att som lärare kommer du att arbeta med specialpedagogiska insatser. Mer specifikt kommer du att vara med och utveckla samt förfina skolans arbete med att göra undervisningen tillgänglig för alla elever tillsammans med elevhälsans och skolans olika professioner för att nå vårt mål om att alla elever kan lyckas och känna sig lyckade. Du kommer dessutom att arbeta aktivt med elever i behov av särskilt stöd.

Din bakgrund

Till denna tjänst söker vi dig som har svensk lärarlegitimation och god kännedom om Skolverkets styrdokument och läroplan samt erfarenhet av undervisning på grundskolenivå. Har du utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder och utbildning gällande läs- och skrivsvårigheter så är det meriterande. Även goda kunskaper i att hantera digitala verktyg och kunskaper i svenskt teckenspråk är meriterande.

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.
Sist men inte minst söker vi dig som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Staffan Appelqvist, rektor, 0722-54 34 68.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Anette Storfeldt, 0706-48 20 81.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet