Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Distributionsförare B och C till Hållbara transporter i Uppsala kommun

Diarienr:
KSN-2021-01705
Arbetsplats:
Hållbara transporter
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Hållbara transporter går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en distributionsförare B och C som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Har du tidigare erfarenhet av distribution och arbete mot kund och vill arbeta med detta under självständiga former? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Transportservice ingår i enheten Hållbara transporter och samordnar Uppsala kommuns leveranser genom digital ruttoptimering och logistikhantering. Genom att ta kontroll över de sista milen och samordna transporterna via vår distributionscentral minskas antalet leveranser och antalet körda kilometer och därmed utsläppen. Det körs färre mil på den mest effektiva körslingan vilket ger positiva ekonomiska, ekologiska och sociala effekter.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

Som chaufför på transportservice arbetar du självständigt och behöver kunna fatta egna beslut samt hitta lösningar på uppkomna problem då du till stor del kommer att vara ute och köra själv. Arbetet kan stundtals vara hektiskt och tunga arbetsmoment ingår. Du kommer att distribuera olika typer av gods till kommunens samtliga verksamheter samt arbeta inne på vårt lager med att ta emot samt hantera paket och plocka ihop ordrar. Till din hjälp finns olika digitala verktyg och system vilket gör att du behöver känna dig bekväm och trygg med tekniska lösningar. Arbetet innebär många kontakter med kommunens verksamheter och vi vill kännetecknas av att ge god service och gott kundbemötande.

Vår verksamhet bedrivs 7 dagar i veckan året om med tider mellan cirka 06.00-18.00.

I uppdraget ingår bland annat att:

  • lasta och lossa olika typer av gods hos kommunala verksamheter. Godset består bland annat av värmeskåp med mat, biblioteksböcker, internpost, paket och pall
  • arbeta inne på lagret med att ta emot och sortera gods
  • packa beställningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av distribution och arbete mot kund. Om du även har erfarenhet av arbete med digitala hjälpmedel ser vi det som meriterande. Du har B-körkort. Vi ser gärna att du har C-körkort, YKB, ADR, truckkort, kunskaper i Officepaketet samt god geografisk kännedom i Uppsala.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jessica Paulsen, enhetschef, 018-727 11 20

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, Pernilla Rengart, 018-726 01 43  

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, flera tjänster Omfattning: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet