Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare fritidshem

Diarienr:
UBN-2021-03666
Arbetsplats:
Storvretaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Storvretaskolan behöver just nu förstärka vårt team med ytterligare en kompetent lärare fritidshem. Har du svensk lärarlegitimation i fritidshemmet och drivs av att få ta stort ansvar och att utveckla andra? Då kan det vara dig vi söker!

Storvretaskolan är arbetsplatsen för dig som tillsammans med kollegor vill ge de bästa förutsättningarna för varje elev. Skolan är sedan tre år tillbaka med i IBIS-projektet. Vi har ett komplett och aktivt elevhälsoteam.

Storvretaskolan är en skola och fritidshem som från och med hösten 2021 har drygt 500 elever från förskoleklass till och med åk 6. Skolan har ca 60 medarbetare. Det finns goda kommunikationer med både buss och tåg till och från Uppsala. Upptåget tar 8 minuter från Uppsala centralstation till Storvreta.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ansvara för vår fritidsverksamhet tillsammans med vår nuvarande ansvariga lärare och vara med och planera för elevernas lärande och sociala utveckling. Det ingår även att fungera som pedagogisk resurs under skoldagen där du kommer att bedriva viss undervisning.

Din bakgrund

Som lärare fritidshem på Storvretaskolan måste du ha svensk lärarlegitimation i fritidshemmet. Det är också ett krav att du har erfarenhet av arbete på fritidshem och av undervisning. Därutöver kräver tjänsten god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan.
Vi ser det som meriterande om du som söker har behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen. Det är även ett stort plus om du har goda IT-kunskaper.

Vi söker en person som tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Utöver det söker vi dig som har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Jobbet passar dig som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Matilda Presthus, biträdande rektor, 018-727 24 88.

Facklig företrädare:
Viktoria Rydberg, Lärarnas Riksförbund, 018-727 67 60
Birgitta Åhlander Björkén, Kommunal, 018-727 67 60.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet