Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Måltidsbiträde

Diarienr:
KSN-2021-01603
Arbetsplats:
Måltidsservice
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Måltidsservice söker nu dig som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad. Är du en person som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli vår nästa kollega!

Tjänsten innebär helgjobb på kommunens öppna seniorrestauranger. Ensamarbete kan förekomma.

Läs om Måltidsservice

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ha kontakt med kommunens invånare som äter på seniorrestaurangerna, portionera mat, bemöta kunder, stå i kassan och vanligt förekommande arbete i kök.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har kassavana. Det är dessutom meriterande om du har jobbat i storkök tidigare. Det är även positivt om du har grundläggande kunskaper i livsmedelshygien.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som är en kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
 Gunilla Pernling, områdeschef, 018-727 56 41.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid Omfattning: helgarbete Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet