Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare till Östra Stenhagen grundsärskola

Diarienr:
UBN-2021-03600
Arbetsplats:
Östra Stenhagen grundsärskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Östra Stenhagen grundsärskola behöver nu tillsätta en ny lärare i grundsärskolan. Vi söker dig som ser kraften i varje individ och har en stark tilltro till andra människor - är det du?
Vi ser fram emot din ansökan!

Östra Stenhagen grundsärskola riktar sig till elever i årskurs 1-6. Vi som jobbar här har en härlig känsla av samhörighet där alla jobbar med fokus på elevens utveckling och såväl kunskapsmässigt som socialt.

Här kan du läsa mer om Östra Stenhagen grundsärskola

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta som klasslärare.

I uppdraget ingår även att:

  • bedriva utvecklingsarbete tillsammans med kollegorna
  • vägleda elevassistenterna som är kopplade till klassen i deras arbete med eleverna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation. Har du speciallärarutbildning och/eller utbildning gällande läs- och skrivsvårigheter ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning på grundskolenivå. Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning i grundsärskolan.

Arbetet kräver att du har god kännedom om Skolverkets styrdokument och läroplanen. Det är även meriterande om du har kunskaper i teckenspråk, om neuropsykologiska funktionshinder och kan hantera digitala verktyg. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Utöver det söker vi dig som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Jobbet passar dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Staffan Appelqvist, rektor, 072-254 34 68.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Tuyara Heed, 076-236 25 40. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet