Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gymnasielärare med behörighet i SVA för grundskolan och SVE för gymnasiet

Diarienr:
UBN-2021-03595
Arbetsplats:
Rosendalsgymnasiet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta som lärare på en gymnasieskola där det finns ett stort engagemang hos elever och personal? En skola där vi samarbetar inom arbetslag för progressionen i utbildningen samt inom ämnet för utveckling av undervisningen för att främja elevernas lärande? En skola som har fokus på bildning, elevernas lärande och en positiv studiemiljö? Då är Rosedalsgymnasiet en skola för dig.

Rosendalsgymnasiet är beläget nära Biomedicinskt centrum i en expansiv del av staden. Gymnasieskolan har idag cirka 900 elever fördelade på tre program: naturvetenskapliga programmet, samhällsvetenskapsprogrammet och språkintroduktion.

Här kan du läsa mer om Rosendalsgymnasiet

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med undervisning i SVA på introduktionsprogrammet språkintroduktion och SVE på naturvetenskapsprogrammet. Mentorskap ingår i tjänsten. Kollegialt samarbete sker i arbetslag, ämnesgrupper och andra gruppkonstellationer.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i SVA för grundskolan och SVE för gymnasiet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa på gymnasiet och även gärna SPRINT. Har du kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt ses det som meriterande.

Som person har du ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för att anpassa dig utefter de situationer som uppstår. Dessutom har du lätt för att skapa relationer och värnar om dessa med både kollegor och elever. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, Jeanette Fry, rektor, 073-095 68 43.

Facklig företrädare: Lärarnas Riksförbund, Peter Byström, 018-727 16 93. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-06-19 Omfattning: 64% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet