Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare textilslöjd

Diarienr:
UBN-2021-03583
Arbetsplats:
Danmarks skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta i fina och nyrenoverade slöjdlokaler tillsammans med en erfaren slöjdlärare i träslöjden? Danmarks skola söker nu en vikarie till nästa läsår.

Danmarks skola är en mindre skola strax söder om Uppsala. Skolan ligger i en lantlig miljö med stor och varierad skolgård och närhet till naturen. Skolan har sina slöjdlokaler i en näraliggande skola, Uppsävjaskolan. Danmarks skola har ca 150 elever i årskurserna förskoleklass upp till åk 5, varav åk 3-5 har slöjd under fredagarna.

Ditt uppdrag

Som lärare i denna tjänst undervisar du i ämnet textilslöjd. Du får möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument.
Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har lärarlegitimation i textilslöjd och gärna har erfarenhet från undervisning i textilslöjd. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser det som positivt om du har IT-kunskaper när det gäller kunskapsbedömningen och resultatuppföljning. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Torun Paulsson, rektor, 072-580 27 94
Åsa Ryberg, ansvarig för fritidshem, 072-5845262

Facklig företrädare:
Li Zettermark Svensson, Lärarförbundet, 073-1547611.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2022-08-08 Omfattning: 20% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet