Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare

Diarienr:
UBN-2021-03523
Arbetsplats:
Pluggparadiset
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som lärare åk 2-6 på Pluggparadiset. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Pluggparadiset är en två-parallellig kommunal grundskola för årskurserna F-5 i Storvreta. Till nästa läsår ändras skolstrukturen och skolan blir då en F-6 skola. Skolan har då ca 380 elever och 45 medarbetar som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator och skollogoped och speciallärare samt med representation från fritidshemmet. Skolan har ett gott samarbetsklimat i kollegiet.

Det finns goda kommunikationer med både buss och tåg till och från Uppsala. Upptåget tar 8 minuter från Uppsala centralstation till Storvreta.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande samt bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. Uppdraget innefattar undervisning i olika klasser och i olika årskurser.

I uppdraget ingår även att:

  • delta i möten med vårdnadshavare
  • hålla i utvecklingssamtal
  • bedöma elevernas förvärvade kunskaper
  • arbeta med digitala hjälpmedel
  • dokumentera
  • analysera och följa upp det egna arbetet.
  • ett nära samarbete med kollegor

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha svensk lärarlegitimation. Du har även erfarenhet av undervisning och av arbete på grundskola. Därutöver kräver arbetet god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och bred ämneskompetens. Det är meriterande om du har goda datorkunskaper.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare söker vi dig som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.
Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar bra med andra människor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Nissemark, rektor 072-519 65 03.

Facklig företrädare: Magdalena Hanéll  LR 0739-65 47 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2021-12-22 Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet