Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Arbetsterapeut

Diarienr:
ALN-2021-00310
Arbetsplats:
Västergården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du Arbetsterapeut med erfarenhet från äldreboende? Vill du ha ett varierande arbete? Välkommen till Västergården

Västergården har 40 omvårdnadsplatser och 10 demensplatser. I vårt team ingår en verksamhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast och undersköterskor samt administratör.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att göra egna bedömningar av ADL, förflyttningsmöjligheter och behov av hjälpmedel och delta i vårdplanering och ta ansvar för förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Det ingår även att ansvara för och göra tillsyn av MPT-produkter och genomföra MMT-test, ingå i verksamhetschefens ledningsgrupp tillsammans med övrig legitimerad personal och teamombud, instruera, handleda och utbilda personal samt anhöriga för att säkerställa effekten av hjälpinsatserna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetsterapeutlegitimation och erfarenhet av arbete som arbetsterapeut och av arbete med äldre. Du ska också ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god dokumentations- och datorvana och kunskaper inom multimodal rehabilitering. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar. Vi tror att du som drivs av att hjälpa människor till ett friskare liv och att få ta stort eget ansvar kommer att trivas extra bra hos oss.

Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.
Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Fatemeh Zamani Rivash, verksamhetschef, 018–727 86 77

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 018-67 70 42.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2023-01-30 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet