Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare 4–6 till Almunge skola

Diarienr:
UBN-2021-02645
Arbetsplats:
Almunge skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på grundskola och undervisning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som lärare 4–6. Vi på Almunge skola erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan senast 2021-05-23!

Almunge skola är en trivsam skola på landet nära staden. Med internationella kontakter i ett årligt Europeiskt utbytesprojekt och Upplandsleden vid skolgårdsgränsen kombinerar vi det bästa av två världar. Skolan präglas av en professionell och vänlig atmosfär med 485 elever i åk F-9. Förutom ändamålsenliga lokaler har vi ett välsorterat skolbibliotek med bibliotekarie, en stor sporthall med undervisningsbassäng och en egen skolodling och en närmiljö som möjliggör många olika aktiviteter under alla årstider. Under läsåret 2019/2020 startade vi upp ett Pulshöjande projekt för att skapa ytterligare förutsättningar för eleverna att nå höga resultat och må bra vilket numera ingår i elevernas dagliga schema. För oss på Almunge skola är elevernas trygghet och trivsel lika viktig som utvecklingen mot kunskapskraven. För att säkerställa detta har vi ett komplett elevhälsoteam. Som medarbetare på Almunge skola är du delaktig i en skola som skapar goda förutsättningar för lärande.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. Det ingår även att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal, bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar samt uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4–6 och har god kännedom om skolans styrdokument. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket, goda datorkunskaper och bred ämneskompetens. Du har också erfarenhet av att undervisa i grundskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt (t. ex kooperativt lärande) och att arbeta som lärare i år 4–6. Vi tror att du som drivs av möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor och att ha ett jobb som gör skillnad kommer att trivas extra bra hos oss.

Uppdraget passar dig som är bra på att se helheter och ta hänsyn till större perspektiv. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du är en person som samarbetar bra med andra människor. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Eriksson, rektor 0174-27 00 24
Anders Westin, biträdande rektor 0174-27 00 23.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Victoria Nyrén 0174-27 00 26.


Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet