Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lokalvårdare till Avdelning Städservice

Diarienr:
KSN-2021-01348
Arbetsplats:
Avdelning Städservice
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Att arbeta inom Kommunledningskontoret kan ibland innebära komplexa processer och svåra beslut. Men det innebär också många spännande utmaningar och givande arbetsdagar. I jobbet som lokalvårdare kommer du att arbeta med att leverera toppkvalitet på utförd lokalvård med mycket hög servicekänsla mot uppdragsgivare. Tjänsten passar framför allt dig som lätt anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att ingå i avdelningen Städservice som idag består av cirka 200 fast anställda lokalvårdare, uppdelade i sex enheter, där enhetschefen leder och fördelar det dagliga arbetet. Vi utför lokalvård/städning, storstäd och golvvård hos våra nästan 390 uppdragsgivare inom främst förskolor, skolor, fritids och idrottshallar och kontor i hela Uppsala kommun. 

Ditt uppdrag

Som lokalvårdare på avdelning Städservice kommer du att arbeta med att leverera toppkvalitet på utförd lokalvård med mycket hög servicekänsla mot uppdragsgivare. Du är oftast placerad på ett och samma objekt men kan flyttas runt då det behövs.

Anställningen är på Städservice och inte på själva objektet. För att vara framgångsrik i rollen är du duktig på att planera och prioritera uppdragen. Du är självständig, ansvarstagande, initiativrik, delaktig och engagerad. Servicekänsla är en självklarhet för dig och du vet hur du odlar en professionell relation med våra uppdragsgivare. Du är en lagspelare och förstår värdet av samarbete med kollegor. Du förväntas använda rätt utrustning och städmetoder för bästa resultat. Du har miljötänk och vårdar fordon och städmaskiner och annan utrustning på bästa sätt. Du agerar även fadder och förebild för nyanställda och praktikanter. Mer specifikt kommer du att ansvara för att aktuella lokaler håller hög hygienisk standard och skapa en god inomhus- och arbetsmiljö genom professionellt utförd städning. Du kommer dessutom att utföra regelmässig lokalvård med moderna metoder, redskap och maskiner, ansvara för löpande lokalvård, arbeta med lokalvård i skolor samt förskolor och sportanläggningar.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har SRY-utbildning, PRYL-utbildning och städ- och golvvårdsutbildningar. Det är även meriterande om du har erfarenhet av lokalvårdsarbete. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskap att hantera smartphone. Önskvärt om du även har B-körkort. 

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du en person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Alex Vlachos, enhetschef ,018-727 11 92

Facklig företrädare:
Kommunal, Maria Strömberg, 018-727 16 53

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet