Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Yrkeslärare till fordonsprogrammet

Diarienr:
UBN-2021-02533
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet från fordonsbranschen och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som yrkeslärare till fordonsprogrammet. Vi på Uppsala yrkesgymnasium Jälla erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan senast 2021-05-25!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbruksprogrammet och fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram, särskola och vuxenutbildningar på skolan. Skolan är belägen 6 km från Uppsalas centrum och har idag ca 700 elever. På FT-programmet samarbetar alla medarbetare för att alla elever skall få en utbildning som branschen kräver. Vi arbetar tillsammans och driver utvecklingen tillsammans. Skolan har fina och välutrustade lokaler och goda samarbeten med branschen i regionen. Vi utökar därför vår lärarstab och vill såklart att du blir en av oss.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att I arbetet ingår planering och undervisning främst i årskurs 1 och men även i inriktningskurser på inriktningen personbil. Du kommer tillsammans med dina kollegor utveckla utbildningen och vara delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet. I tjänsten ingår även mentorskap.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du vara behörig lärare eller ha kompetens som bedöms likvärdig. För att bli anställd som ej legitimerad yrkeslärare krävs tillräcklig kompetens för att arbeta som lärare och erfarenhet från fordonsbranschen. Därutöver kräver arbetet goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ungdomar och erfarenhet av arbete inom gymnasieskolan eller annan utbildningsform. I övrigt ser vi gärna att du är en person som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och att hjälpa och stötta andra.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare söker vi dig som samarbetar bra med andra människor. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp.
Sist men inte minst söker vi dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helene Hålldin, programrektor, 018-727 92 38.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Håkan Wessman, 018-727 98 86
LR, Tina Eriksson, 0766-953 769.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet