Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i matematik och NO till Almunge skola

Diarienr:
UBN-2021-02521
Arbetsplats:
Almunge skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är lärare i matematik och NO och vill ta dig an en ny utmaning? Vill du arbeta på en skola som skapar goda förutsättningar för inlärning? Vi ser fram emot din ansökan!

Almunge skola är en trivsam skola på landet nära staden. Med internationella kontakter i ett årligt Europeiskt utbytesprojekt, medvetet valda studiebesök och Upplandsleden vid skolgårdsgränsen kombinerar vi det bästa av två världar. Skolan präglas av en professionell och vänlig atmosfär med 485 elever i årskurs F-9. Förutom ändamålsenliga lokaler har vi ett välsorterat skolbibliotek med bibliotekarie, en stor sporthall med undervisningsbassäng och en egen skolodling samt en närmiljö som möjliggör många olika aktiviteter under alla årstider.

Under läsåret 2019/2020 startade vi upp ett Pulshöjande projekt för att skapa ytterligare förutsättningar för eleverna att nå höga resultat och må bra vilket numera ingår i elevernas dagliga schema. För oss på Almunge skola är elevernas trygghet och trivsel lika viktig som utvecklingen mot kunskapskraven. För att säkerställa detta har vi ett komplett elevhälsoteam. Som medarbetare på Almunge skola är du delaktig i en skola som skapar goda förutsättningar för inlärning.

Här kan du läsa mer om Almunge skola

Ditt uppdrag

I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, bedöma och utvärdera undervisningen i matematik och NO i årskurserna 7-9 i nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Det ingår även mentorskap i ditt uppdrag. Du kommer att ingå i arbetslaget 7-9 där du tillsammans med övriga pedagoger planerar, leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa matematik och NO. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i teknik. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att undervisa i grundskolan. Har du erfarenhet av att arbeta med digitala lärverktyg, skolodlingar, samt av att arbeta med kooperativt lärande som ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt ses det som meriterande. Det är en fördel om du har goda IT-kunskaper kopplat till undervisning. 

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är en god ledare. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Eriksson, rektor, 0174-27 00 24
Anders Westin, biträdande rektor 0174-27 00 23.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Victoria Nyrén, 0174-27 00 26. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet