Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare förskoleklass till Flogstaskolan

Diarienr:
UBN-2021-02480
Arbetsplats:
Flogstaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av att arbeta på en skola som arbetar för att ge alla elever en likvärdig utbildning? Vill du vara en del av ett arbetsteam där man dagligen arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för eleverna? Välkommen till Flogstaskolan!    

Flogstaskolan är en tvåparallelig F-3 skola med cirka 195 elever. Skolan är belägen i Flogsta med närhet till grönområden som vi använder oss av i vår verksamhet. Skolan är organiserad i åldershomogena grupper.  Vår vision är att genom trygghet, glädje och gemenskap lyckas vi. Flogstaskolan har ett stort fokus på att utveckla tillgängliga lärmiljöer för alla elever under hela skoldagen.

Vi erbjuder dig att arbeta på en liten skola där alla känner alla, både elever och personal. Vi arbetar lösningsinriktat vilket innebär att du har möjlighet att komma med egna, kreativa lösningar.

Här kan du läsa mer om Flogstaskolan

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i en av våra förskoleklasser. Ni är två förskollärare och har tillsammans ansvar för 25 elever. Båda förskoleklasserna samarbetar som ett team och arbetar utifrån kursplanerna.
I tjänsten som lärare i förskoleklass ingår även undervisning i skolans fritidshem. Under eftermiddagen ansvarar du med övriga kollegor för fritidshemmet. En eftermiddag i veckan har du enskild planering för dina uppdrag i verksamheten. Därutöver har du gemensam planering med kollegor i olika konstellationer.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete förskoleklass med pedagogiskt ansvar.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är en god ledare. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Jansson, rektor, 018-727 54 95.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Pernilla Larnert, 018-727 54 95
Lärarnas Riksförbund, Johannice Grahn Carlsson, 018-727 54 95. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2021-12-23 Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet