Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i spanska och svenska åk 7-9

Diarienr:
UBN-2021-02079
Arbetsplats:
Ärentunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för ämnet spanska och svenska samt vill undervisa på högstadiet? Vill du med eleven i centrum hjälpa dem att nå sina mål? Välkommen till Ärentunaskolan!

Hos oss kommer du arbeta med professionella kollegor som tillsammans med dig skapar det bästa förutsättningar för att eleverna ska nå sina mål och känna sig trygga i skolan.
Skolan har en organisation där vi arbetar i arbetslag.  På Ärentunaskolan har du alltid minst en kollega i ditt ämne.

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har för närvarande cirka 650 elever i årskurs 6-9, inklusive en förberedelseklass, och cirka 70 medarbetare.
Från och med höstterminen 2021 blir vi en 7-9 skola och kommer ha ett elevantal på ca 530 elever. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisån. Det är lätt att pendla hit med såväl buss som tåg - Upptåget tar 7 minuter från Uppsala.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

Vi söker dig som älskar att undervisa i spanska och svenska i åk 7-9 och samtidigt vill vara en del av elevernas kunskapsutveckling. Du drivs av att stimulera och motivera elever att våga och lyckas i dina ämnen. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har lätt för att skapa goda relationer med din omgivning.

Tillsammans med dina kollegor planerar, bedömer och utvecklar du dessa språk på skolan. I ditt uppdrag är du också mentor för en klass tillsammans med en kollega. Varje vecka träffas ni i arbetslaget, då ni arbetar med eleven i centrum. Du och dina ämneskollegor träffas regelbundet och då sätter ni ämnet i centrum och hur ni differentierar undervisningen utifrån era elever.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska och svenska i årskurs 7–9 och har arbetat som lärare i minst 2 år och undervisat i spanska och svenska. Vidare har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du drivs av möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor.
Det är meriterande om du har god datavana, tidigare arbetat i UNIKUM och har erfarenhet av undervisning på högstadiet.

Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare är du en person som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Camilla Svanqvist rektor 079-0622177
Maria Norelius biträdande rektor 018-727 79 75, 072-593 63 51.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck eller Elisa Eriksson, 018-727 77 75/018-727 77 66
LR, Anna Wembelius Hallgren, 018-727 77 75/018-727 77 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2021-12-31 Omfattning: 80% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet