Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare F-3 till Sunnerstaskolan i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-02016
Arbetsplats:
Sunnerstaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Då bör du söka tjänsten som Lärare F-3 på Sunnerstaskolan. Välkommen att bli en del av Uppsala kommun! 

Sunnerstaskolan, fint belägen i Uppsalas södra del, är en F-5 skola som präglas av trygghet och goda resultat. Med våra 600 elever, fördelade på 23 klasser, varav fyra förskoleklasser, och närmare 70 anställda, är vi en av kommunens största grundskolor. 
Vi arbetar för att eleverna ska lämna Sunnerstaskolan med utmärkta ämneskunskaper, stark självkänsla. postitiva sociala färdigheter och demokratiska värderingar och en stark tro på sin egen framtid och på sina egna möjligheter. Förskoleklassens uppdrag ligger till grund för vårt arbete och vår verksamhet genomsyras av vikten av trygghet i klasserna och ett roligt och lustfyllt lärande.

Läs mer om vår verksamhet här: Sunnerstaskolan

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med undervisning i en av skolans förskoleklasser. Du planerar och genomför undervisning enligt läroplanen och samarbetar med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Du uppmuntrar elevernas kreativitet och kunskapsbyggande samt deltar i skolans utvecklingsarbete.
Efter skoldagen ingår det att vara med i förskoleklassens fritidsverksamhet samt en kombination av egen och/eller gemensam planering med kollegor i arbetslaget.

Din bakgrund

För att jobba som Lärare F-3 på Sunnerstaskolan krävs det att du är legitimerad lärare i F-3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som lärare F-3 samt har viss specialpedagogisk erfarenhet. Du ska ha goda datorkunskaper och har du dessutom kunskap att utveckla arbetet med digitala verktyg i undervisningen är det meriterande.

Du är bra på att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du en person som samarbetar bra med andra människor. Sist men inte minst söker vi dig som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ewa Hjelm, bitr. rektor, 073-093 89 71
Jenny Wolvan, arbetslagsledare förskollärare, 018-727 61 81

Facklig företrädare: 
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet