Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i matematik och NO i årskurs 6-9 till Björkvallsskolan

Diarienr:
UBN-2021-01982
Arbetsplats:
Björkvallsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare i matematik och NO-ämnen? Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet? Välkommen till Björkvallsskolan!

Björkvallsskolan är en trivsam 6-9 skola nära naturen belägen i Uppsala kommun där målet är att alla elever ska lyckas. På vår skola känner sig mer än nittio procent av eleverna trygga. Skolans personal har ett starkt engagemang för att alla elever ska känna sig sedda och lyckas i sitt skolarbete, och som ny personal hos oss blir du en del av en stark och positiv kollegial gemenskap. 

Här kan du läsa mer om Björkvallsskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du är också med och bidrar till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

I uppdraget ingår att:

  • sätta betyg på elevernas förvärvade kunskaper
  • hålla i utvecklingssamtal
  • delta i möten med vårdnadshavare
  • dokumentera.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och NO-ämnen i årskurs 6-9. Arbetet kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Utöver detta behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som lärare för årskurs 7–9, arbete med språkutvecklande arbetssätt och undervisning i andra skolformer. Vi tror att du som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor kommer att trivas extra bra hos oss.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samtidigt som du är en god ledare. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Patrik Lundh, rektor, 018-727 78 18.

Facklig företrädare: Lärarnas Riksförbund, Annicka Toll, 018-727 80 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-11 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet