Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare åk 4-6

Diarienr:
UBN-2021-01980
Arbetsplats:
Vattholmaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av att arbeta som lärare 4–6 och undervisning och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som lärare 4–6. Vi på Vattholmaskolan erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18!

Vattholmaskolan är en F - 5 skola och med drygt 180 elever och en personalstyrka på 20 personer. Till hösten blir vi en F - 6 skola. Du kommer att ansvara för en årskurs 4 klass. Våra omgivningar och närheten till naturen inbjuder lärande utomhus. Skolan genomsyras av tolerans och trygghet med eleven i centrum. Skolan har ett hälsoinriktat arbetssätt. Den ligger centralt i Vattholma och du tar dig enkelt hit med buss och Upptåget eller egen bil.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö, bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

För att arbeta som lärare 4–6 hos oss behöver du ha svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1–6 och erfarenhet av att arbeta som lärare 4–6 och av undervisning. Vidare har du god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket, goda kunskaper i Office-paketet och bred ämneskompetens.

Vi söker dig som lätt anpassar dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.
Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Östlund, rektor 018-727 78 09
Anna Hedberg, biträdande rektor 018-727 78 08.

Facklig företrädare:
 Anna Ohlsson, Lärarförbundet 018/727 78 29. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstid t o m 2022-06-17 Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-10 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet