Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Kock

Diarienr:
KSN-2021-01053
Arbetsplats:
Måltidsservice Vattholmaskolans restaurang
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi söker driftig, kvalitetsinriktad och nytänkande kock till vårt produktionskök på Vattholmaskolans restaurang!

Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi att ligga i framkant vad det gäller ekologiskt, cero waste och vi testar nya klimatsmarta produkter samt nya tillagningsmetoder dagligen.

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamhet.

På Vathholmaskolans restaurang serverar vi cirka 200 portioner varje dag.

Tjänsten är heltid måndag till fredag men helgtjänstgöring kan förekomma.

Läs om verksamheten

Ditt uppdrag

I dina uppgifter ingår att planera, förbereda och tillaga måltider enligt Måltidsservice meny samt att planera och göra inköp av livsmedel. Att baka bröd varje dag och kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna är självklarhet. Denna tjänst kräver även goda kunskaper i specialkosthantering.

Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Du skall kunna och följa rutiner för egenkontroll, hygien, kvalitet och säkerhetsprogram i enlighet med lagen om hantering av livsmedel, inom sitt område (HACCP)

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har kockutbildning och gärna även specialkostutbildning. Du ska ha flerårig, dokumenterad erfarenhet av arbete som kock och gärna flerårig erfarenhet av specialkostmatlagning. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vidare så ser vi gärna att du har god datavana inklusive Officepaketet samt B-körkort.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är också kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Sist men inte minst så är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Cuturic, områdeschef, 018-727 56 46

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet