Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Grundskollärare matematik, NO, teknik år 4-6

Diarienr:
UBN-2021-01920
Arbetsplats:
Tiundaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Att jobba inom offentlig sektor innebär möjligheten att skapa de bästa förutsättningarna för samhällets medborgare. Nu söker vi dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och NO och teknik år 4-6 och vill bli en del av vårt team på Tiundaskolan. Vill du vara med och bidra på ett konkret och viktigt sätt? Då bör du läsa vidare och söka jobbet som grundskollärare!

Tiundaskolan är en kommunal F-9 skola placerad i Luthagen med cirka 800 elever och 90 medarbetare. Skolan har ett komplett elevhälsoteam som arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Tiundaskolan är en del av Trivselprogrammet och Kiva-programmet och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället. På Tiundaskolan finns ett Fritidshem som till hösten kommer bestå av cirka 100 elever.

Läs om skolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, aktivt delta i skolans utvecklingsarbete samt bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal. I arbetet ingår även mentorskap och ett nära samarbete med kollegor som också arbetar inom samma årskurs.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och NO och teknik år 4-6 och erfarenhet av arbete på grundskola och undervisning. Vidare har du god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan, bred ämneskompetens, goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket och goda datorkunskaper. Du drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad.
Det är meriterande om du har kunskaper i konflikthantering eller erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt och arbete inom kommunal skolverksamhet.

Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare är du en person som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.
Sist men inte minst söker vi dig som säkerställer att ditt budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westergren, rektor, 0730-93 89 28.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Saida Hussein Kolmie, 018-727 64 52. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet