Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Fritidsledare till Disponentvillan i Uppsala

Diarienr:
KTN-2021-00197
Arbetsplats:
Disponentvillan
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Disponentvillan behöver just nu förstärka vårt team med ytterligare en kompetent fritidsledare. Har du fritidsledarutbildning/ fritidspedagogutbildning och ledarskapsutbildning och drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Då kan det vara dig vi söker!

Vi bedriver fritidsklubbar, tonårsverksamhet och evenemang inom fritidsverksamheten.
Fritidsklubbarna är en öppen verksamhet för årkurs 4 till 6 med verksamhet dagligen mellan klockan 13-18 och heldagsomsorg vid lov och studiedagar. Tonår är kvälls och helgarbete enligt schema. Fritidledartjänsten innebär arbete både på fritidsklubb och tonårsverksamheten.

Läs om fritidsklubbar

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att arbeta för att skapa en meningsfull fritid för barn och unga, ta tillvara barn och ungas engagemang och kreativitet och förmågor och intressen. Viss administration ingår i tjänsten.

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har fritidsledarutbildning, fritidspedagogutbildning och ledarskapsutbildning. Det är dessutom meriterande om du har kompletterande pedagogisk utbildning. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som fritidsledare och av arbete med barn och ungdomar med funktionsvariationer. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med psykisk ohälsa.
Du ska ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även positivt om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska, kunskaper inom konflikthantering, kunskaper inom HLR och spetskompetens inom idrott, konst och foto eller film.

Du har god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Du fattar beslut utifrån tillgänglig information och agerar därefter. Vidare är du en person som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Sist men inte minst söker vi dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Isacsson chef fritid västra 018-727 54 34.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16, Vision 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på [url=https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/kulturforvaltningen/?selectedyear=[/url]

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet