Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare fritidshem till Johannesbäck grundsärskola i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-01741
Arbetsplats:
Johannesbäck grundsärskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Johannesbäck grundsärskola går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en lärare fritidshem med förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Har du tidigare erfarenhet av arbete med elever med intellektuell funktionsnedsättning och vill arbeta med undervisning och utvecklingsarbete? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Johannesbäck grundsärskola är en 1-6 skola med plats för 50 elever. Skolan delar lokaler och skolgård med Johannesbäck grundskola och resursenheten Pilskolan.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

Som lärare fritidshem på Johannesbäck grundsärskola kommer du under skoldagen arbeta som resurs i klass och bidra till att lärandemiljön är god och med att stötta elever både enskilt och i grupp. På eftermiddagen är du ansvarig för fritidshemmets verksamhet och ansvarar för att organisera och leda arbetet utifrån Läroplanens kap. 4. Du kommer även delta i det systematiska kvalitetsarbetet och följa upp fritidshemmets mål och uppdrag tillsammans med rektor och kollegor i skolans ledningsgrupp.

Fritidshemmet har öppet mellan kl. 7.00 och 17.00.

Din bakgrund

Till tjänsten som lärare fritidshem söker vi dig som har lärarlegitimation med behörighet för fritidshem och erfarenhet av arbete med elever med intellektuell funktionsnedsättning. Har du dessutom utbildning som förskollärare eller har kunskaper i AKK och i digitala verktyg är det meriterande.

Du har god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du en person som leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Sist men inte minst söker vi dig med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Erika Norstedt, rektor, 018-727 25 15

Fackliga företrädare: 
LR, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet