Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Syv med praktiksamorningsansvar till UYG Ekeby i Uppsala

Diarienr:
UBN-2021-01722
Arbetsplats:
UYG Ekeby
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

UYG Ekeby går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en syv med praktiksamorningsansvar till IM programmen med förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar inom IM programmen och vill arbeta med jobba kreativt med en elevgrupp? Då kan det här vara jobbet för dig! 

UYG Ekeby är en yrkesförberedande skola som är inrymd i Ekebys gamla bruksområde. Skolan ger bland annat Lärlingsutbildning i åtta nationella program, Hotell och turismprogrammet och Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Språkintroduktion. Ungefär 50 personal och cirka 350 elever finns på skolan.

Ditt uppdrag

Som syv med praktiksamorningsansvar till IM programmen på UYG Ekeby kommer du att jobba kreativt med en spännande elevgrupp. Du kommer bland annat att nära samarbete med kollegor med olika yrkestillhörighet. Vi är i ständig utveckling och möjlighet att vara med och skapa något nytt och unikt finns för rätt person.

Din bakgrund

Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen samt B-kort. Du har även erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar inom IM programmen, att ha ordnat praktikplatser, från arbetslivet utanför skolan, med ungdomar inom HVB samt erfarenhet av samarbete skola/socialtjänst/polis. Arbetet kräver dessutom Grundläggande IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av gymnasieskolans struktur och regler eller har utbildning i coachning.

Du har god förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och förstå deras situation. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Sist men inte minst söker vi dig som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Sahlin, programrektor, 018-727 95 50

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Heidi Bischof, 018-727 28 80
LR, Mathias Gustafsson-Lafitte, 018-727 28 80

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2021-08-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet